Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 39

MAASBOMMEL
tel. 0487-561524

Eip Janssen

,,FC Jeugd was lang niet compleet. Ahmet Kilic, Gökhan en Hakan Yilmaz, Mustafa Tirgil, Anass Lahnine, Tolunay Durmus, Ilker Öztürk ontbraken om verschillende redenen. Ook de voorbereiding was niet wat we wilden. Liefst vier spelers kwamen te laat. Hoewel dit alles geen excuus is moest FC Jeugd met een heel jong elftal (16- en 17-jarigen) aantreden”, blikte Melis Versteeg terug.

Na ruim een half uur kwam de thuisclub uit ene strafschop op 1-0. ,,Een persoonlijke fout lag ten grondslag aan de te maken overtreding”, had Versteeg gezien. Vrij snel in de tweede helft zorgde de ingevallen Achraf Benahmed voor de 1-1. ,,FC Jeugd geloofde er weer in. We schoten op de paal, kwamen drie keer alleen voor de keeper, maar het was zoals wel vaker ‘net niet’ op het stroperige natuurgras”, baalde de FC Jeugd vertegenwoordiger.

De thuisclub parkeerde de bus en FC Jeugd kwam er niet doorheen. In blessuretijd (minuut 93, red.) kreeg FC Jeugd ook nog de 2-1 om de oren uit de enige tegenaanval die AVIOS/DBV in de tweede helft op de grasmat wist te leggen.

,,Geconstateerd moet worden dat FC Jeugd er nog niet is. We komen gewoon tekort. Het enige positieve was dat de Edese scheidsrechter M.Benali een uitstekende wedstrijd floot. Voor mij de beste man van het veld”, besluit Melis Versteeg.