Jo Eversstraat 2
6663HA
LENT
tel. 024-3226751

FC Jeugd begon goed aan de wedstrijd door twee doelpunten binnen 10 min te scoren. Het vooraf besproken strijdplan van de trainer pakte in het begin goed uit. Na goed voorbereidend werk door Mustafa Tirgil maakte Sergen Tomruk met een schuiver beheerst de 0-1. Niet veel later daarna was het weer Mustafa Tirgil, ditmaal bediende hij zijn voorhoede buddy Elmeris Avdic. Die schoot met een beheerst schot in de hoek de 0-2. Ons team stond goed en gedisciplineerd te spelen.

Richting het einde van de eerste helft werden een aantal fouten het team fataal. Zodat DVOL nog net voor de rust zowel de 1-2 als de 2-2 maakten. Bij beide doelpunten was de leidsman niet helemaal scherp volgens de jongens. Twee keer werd onze assistent volledig genegeerd. Onbegrijpelijk maar wel een feit waar je mee de rust in moet gaan.

De tweede helft kunnen we kort over zijn. De klap uitgedeeld in de eerste helft kwam het team niet meer te boven. De thuisploeg kwam met twee afstandschoten en een strafschop op een 5-2 einduitslag.

bron: eindredactie FC Jeugd