Sportparkweg 8
6717LD
EDE GLD
tel. 0318-632408

"Ik denk dat de zege een collectieve teamprestatie is. Dat het slechts 2-1 is gebleven moeten we onszelf aanrekenen. Er zit zoveel kwaliteit in dit elftal. Onze trainer Mohamed 'Coco' Fares heeft zijn spelsysteem daar goed op aangepast." opende Khalid Oulad Ahmed.

Khalid is blij om weer terug te zijn bij een club waar hij in het verleden ook goede herinnering aan heeft overgehouden. Het team begon de eerste helft begon meteen scherp en goed, het nieuwe spelsysteem gaf meteen zijn vruchten af. Door een goede combinatie aan de rechterflank werd Refik Tosun goed vrijgespeeld door Khalid. Die op zijn beurt een panklare bal voor de goal legde. Daar wist routinier Mustafa Tirgil wel raad mee (3'min 1-0). Na een minuut of 20 her pakte de gasten zich en werd het een evenwichtige wedstrijd. Net voor rust lag het geluk aan de zijde van FC Jeugd. DSZ kwam 3x erg dichtbij de gelijkmaker,  via lat en paal bleef FC Jeugd op de been.

In de rust gaf de trainer ons instructies om beter te staan bij balbezit tegenstander en meer met druk naar voren te spelen. Dit resulteerde snel in de 2-0 (min 47) voor FC Jeugd. Weer was Mustafa Tirgil het eindstation, dit maal gaf Khalid Oulad Ahmed zelf de assist. Een op maat gegeven voorzet vanuit rechterflank.
Lang was er niks aan de hand voor Jeugd, tot de laatste minuut. Waar de tegenstander aanvallend wisselde om iets te forceren. Wisselde FC Jeugd om de wedstrijd uit te spelen. DSZ kreeg door een slippertje van de verdediging van Jeugd in de 88min een strafschop. Deze werd onberispelijk binnen geschoten (88'min 2-1).

Verder speelde Jeugd het prima uit. Na drie speelronden staat FC Jeugd met 4 punten op plek 7.