Umit Senyer (schot)

Mannen, 1, Groep 3 61

10 september 2017 14:00

Onbekend

FC Jeugd behaalde bij het Arnhemse Arnhemia een even simpele als verdiende 1-4 zege.

,,De zege was nooit een item Wel het scoren. Met wat meer accuratesse was een monsterzege mogelijk geweest", keek Mustafa Özturk terug.

FC Jeugd kwam al in de tweede minuut op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Stefan Bierman.

,,De ploeg was gelijk wakker. In de eerste helft wist Ümit Senyer twee vrije ballen onhoudbaar te benutten: 1-2. Bij rust hadden we de zege al veilig moeten stellen", meende de verantwoordelijke man bij FC Jeugd.

In de tweede helft had de thuisclub ook weinig in de melk te brokkelen. Imad Azaoum en weer Ümit Senyer brachten de stand op 1-4. Tussendoor liet doelman Ozkan Yilmaz een strafschop onbenut.

,,Dat was gedeeltelijk waar", glimlachte de trainer. ,,Ozkan schoot de eerste strafschop onberispelijk binnen. Maar onze spelers zouden te vroeg zijn ingelopen. Bij de herhaling kwam de bal via de paal terug. Daarna werd hij terecht afgefloten wegens twee maal de bal raken. Arnhemia was een matige tegenstander. Gelukkig krijgen onze spelers steeds meer spelritme. Zondag tegen ONA gaan we proberen een ronde verder te komen", besloot Özturk.

ONA '53 won met 5-2 van Unitas'28. De Wageningers gaan aan de leiding met zes punten. FC Jeugd heeft er vier bij elkaar gespeeld. Dat betekent dat FC Jeugd zondag in Wageningen moet winnen om een ronde verder te komen.