9 september 2012 14:30

Scheidsrechter

Reintjes, H.T.

Onbekend

,, De tweede zege in een nog prille competitie. Natuurlijk ben ik blij, maar wij kunnen nog beter. Bij een 3-1 voorsprong laten we Angeren langszij komen. Het team hinkte even op twee gedachten, doorgaan of consolideren", opende FC Jeugd coach Habib al Mohsinawi.

Er gebeurde veel op het veld van Angeren. Maar curieus was de slotfase. ,,De scheidsrechter gaf vijf minuten blessuretijd aan. Dat kan, maar uiteindelijk werden het er ruim zeventien. Waar die tijd vandaan kwam is mij een raadsel", vervolgde de trainer zijn betoog.

Het was centrale verdediger Salih Karacali die FC Jeugd op de 0-1 zette. Een foutje achterin betekende binnen tien minuten een gelijke stand: 1-1. Maar FC Jeugd stoomde door en via Murat Senyer en Yunus Ozcan werd een 1-3 ruststand behaald.

,,Dan denk je op rozen te zitten, maar niets was minder waar. Angeren kwam weer door onze foutjes op 3-3. De vraag was teveel de 1-3 koesteren of gewoon zelf scoren", meende Al Mohsinawi. En na de gelijkmaker hield de uitblinkende doelman Medin Alagic de ploeg in het zadel.

,,De ballen die hij stopte waren van grote klasse. Maar ook wij kregen kansen. Maar paal en lat en een om onbegrijpelijke redenen afgekeurd doelpunt stonden een hogere zege in de weg", meende de trainer.

Maar het was invaller Yasin Karpuz die FC Jeugd de toch wel verdiende 3-4 winst bij Angeren bezorgde.

,,Zes punten uit twee wedstrijden. Natuurlijk ben ik tevreden over het punten aantal. Maar voetballend kan het nog veel beter. Nu ook de geblesseerde Youness Lahnine binnenkort weer aanhaakt, heb ik een grote groep tot mijn beschikking. Dat betekent keuzen maken, maar die schuw ik niet", besloot Habib al Mohsinawi.

Bron: Edestad.nl