Heemradenlaan 13
3403NK
IJSSELSTEIN UT
tel. 030-6887646

,De ontlading is super in de kleedkamer. Vijf minuten in blessuretijd de zo verdiende gelijkmaker tegen VVIJ. Eindelijk een beloning voor onze vechtlust en goede wedstrijd. Het 1-1 gelijkspel werd gevierd als een overwinning”, keek Mouhammed Mouhouti terug.

De FC Jeugd trainer werd er bijkans moedeloos van zoals het seizoen verloopt. ,,Weer een wedstrijd waarin FC Jeugd echt veel beter was. Een aantal 100% procent kansen niet verzilverd. Een bal op de lat, een 1 op 1 situatie met de doelman. Zo kan ik wel doorgaan maar scoren was er niet bij. Zij kregen echt geen enkele mogelijkheid van onze verdediging. Bij rust had FC Jeugd al op een ruime voorsprong moeten staan.”

In de tweede helft leek FC Jeugd de rekening gepresenteerd te krijgen. Het adagium dat wie zelf niet scoort het de tegenstander wel ziet doen ging op. ,,VVIJ kreeg een kans en het is gelijk raak. Staan we weer met 1-0 achter. Maar de ploeg bleef knokken voor een beter resultaat. In blessuretijd weet Atakan Keskin de gelijkmaker te scoren: 1-1. Dolle vreugde natuurlijk bij de jongens. Het leek wel of ze de ‘Champions League’in plaats van een gelijkspel hadden behaald. maar ik begrijp dat wel. Ook de spelers zijn toe aan een driepunter”, genoot de FC Jeugd trainer na.

FC Jeugd komt zondag niet in actie omdat er een beker programma wordt gespeeld. ,,Achteraf niet erg. Ik hoop dat een aantal spelers, want ik mis elke week wel een 5 of 6 potentiële basiskrachten, herstellen van blessures. Deze twee weken rustig trainen en ons voor bereiden op de twee thuiswedstrijden tegen Nieuw Utrecht SV (21/11) en Rksv Roda’26. Daar moeten we als het kan twee winstpartijen uithalen”, sluit Mouhouti af.

FC Jeugd neemt in de tweede klasse de dertiende en laatste plaats in met drie punten uit zeven wedstrijden. De eerstkomende tegenstander Nieuw Utrecht Sv heeft ook drie punten maar een wedstrijd minder gespeeld.