Scheidsrechter

Hartjes, O.A.G.M.

Onbekend

,,We maakten het ons zelf veel te moeilijk. Vooral de aanvangsfase was matig. En de tegendoelpunten onnodig. Dat moet er echt uit", verzuchtte FC Jeugd assistent-trainer Melis Versteeg.

Hij zag de Oosterbeekse ploeg OVC '85 met een 5-3 nederlaag weggestuurd worden. ,,Maar de tegendoelpunten zitten me dwars. Dat kan, als je om een prijs wilt meedoen, weleens fataal worden."

De thuisclub stond al binnen een paar minuten achter. Het was Vincent van Weelden die scoorde: 0-1. ,,Gelukkig sloegen we al vrij snel terug. Het was Mustapha Harrak Gharafi die Erdal Topal liet scoren: 1-1. Daarna was er maar een ploeg die speelde, en dat was FC Jeugd. Vier of vijf honderd procent kansen, maar het was allemaal net niet'', had Versteeg genoteerd.

Lang

De theepauze duurde, doordat een Oosterbeekse toeschouwer onwel werd, bijna veertig minuten. ,,De toeschouwer is naar het ziekenhuis gebracht, en het was wachten op de ambulance. Naast de zorg, die ook wij hadden over zijn gezondheid, hebben we geprobeerd de spelers bij de les te houden", vervolgde Versteeg.

Na de hervatting scoorde Youness Lahnine op aangeven van Serkan Saliman al snel de 2-1. Bijna een uur gespeeld werd Erdal Senyer in het strafschopgebied onderuit gehaald. Tegen alle logica in ging de spits zelf achter de bal staan en liet de doelman kansloos: 3-1.

Wereldgoal

De ingevallen Umit Senyer zorgde niet lang daarna voor een geruststellende 4-1. ,,Daarna werden we weer slordig en OVC strafte dit goed af: 4-2", baalde de assistent-trainer. Maar het mooiste doelpunt van de middag viel vanaf de aftrap.

,,Dat heb ik nog nooit gezien. Umit Senyer werd vanaf de aftrap aangespeeld, en legde vanuit de middencirkel alle venijn in zijn schot. De bal vloog onhoudbaar voor de doelman in de kruising: 5-2", glunderde Versteeg nog na.

Het was Luuk van Gestel die in de laatste minuut de eindstand op 5-3 bepaalde. FC Jeugd bezet in de vierdeklasse F de gedeelde derde positie.

Bron: edestad.nl