Groenendaallaan 10
4002AH
TIEL
tel. 0344-613455

"Zo zonde. Theole is niet of nauwelijks voor ons doel geweest Maar toch staat het aan het einde weer 1-1”, opent FC Jeugd trainer Mohammed Mouhouti.

Eip Janssen

De immer positief ingestelde FC Jeugd trainer zag zijn ploeg, die volledig was goed spelen. ,,Het was een slecht bespeelbaar veld. Maar daar had Theole ook last van. Keskin Atakan brengt ons na een minuut of twintig spelen dik verdiend op een 1-0 voorsprong. Dan is het zaak die uit te bouwen maar dat lukte net niet.” Ook in de tweede helft bleef FC Jeugd de betere ploeg. Het team werkte keihard en zag weer de nodige kansen aan de ogen voorbijtrekken. ,,Een keer komt Theole echt voor de goal. Zij krijgen rand zestien meter een vrije trap die er ingaat. Om gek van te worden”, sipt Mouhouti.

Toch is de trainer van mening dat zijn ploeg, die zondagmiddag volledig was, zich kan handhaven in de tweede klasse. ,,Wat wij nodig hebben is gewoon een serie wedstrijden die een keer winst opleveren. Dan sluit je aan bij een aantal andere laag geklasseerde ploegen. Maar dan moet je wel scoren. FC Jeugd heeft het minste aantal doelpunten gescoord in onze klasse (acht, red.). Verdedigend met 20 doelpunten zijn er genoeg mindere ploegen aan te wijzen. Zondag komt DWS uit Amsterdam op bezoek. Ook een ploeg die wij in het vizier hebben. Wat zou een driepunter welkom zijn”, sluit Mohammed Mouhouti af.