14 oktober 2012 14:00

Scheidsrechter

Willems, A.J.G.

Onbekend

,,Het was een lastige wedstrijd. Arnhemia, de hekkensluiter, wilde niet voetballen. Elk duel was wel een overtreding. Maar mijn ploeg heeft het koppie er goed bijgehouden. De 2-4 overwinning was meer dan verdiend", meende FC Jeugd trainer Habib al Mohsinawi.

Arnhemia zocht de grens van het toelaatbare op. ,,Maar de scheidsrechter had er goed het oog in", meende de trainer. Hij zag zijn ploeg nog wel met 1-0 achter komen. ,,Een miscommunicatie, welke de thuisclub goed afstrafte. Maar nog voor de rust hebben we orde op zaken gesteld", analyseerde Al Mohsinawi verder.

Eerst was het Yasin Karpuz die op aangeven van Mustapha Harrak Gharafi gelijkmaakte: 1-1. En in de 35e minuut scoorde Khalid Oulad Ahmed, een van de uitblinkers aan Edese kant, de 1-2.

Orde op zaken

,,In de rust orde op zaken gesteld. En dat beloonde FC Jeugd gelijk. Binnen de minuut was het al 1-3. Yasin Karpuz bediende Erdal Senyer, die met het buitenkansje wel raad wist: 1-3", had de trainer gezien.

De verwachting was dat FC Jeugd zou doordrukken, maar uit het niets scoorde de thuisclub de 2-3. ,,Daarna hebben we het even moeilijk gehad. Maar invaller doelman Kevin van der Mark hield ons in de wedstrijd. Hij heeft het vertrouwen niet beschaamd, en werd een van de betere spelers", meende Habib al Mohsinawi.

Het was Khalid Oulad Ahmed die voor de 2-4 tekende. En Erdal Senyer had zelfs de 2-5 nog op de schoen. ,,Maar misschien was dat een doelpunt te veel geweest", besloot Al Mohsinawi.

Die nog kon melden dat de geblesseerde Murat Senyer deze week weer bij de groep aansluit. En daardoor zijn mogelijkheden worden vergroot.

Trainer Habib al Mohsinawi, heeft nog een kansje op de eerste periode titel met FC Jeugd.

Bron: edestad.nl