18 november 2012 14:00

Scheidsrechter

Langendonk, W.

Onbekend

,,Een dik verdiende overwinning. FC Jeugd doet na de 1-4 zege bij het Oosterhoutse OSC goede zaken. De start was een beetje matig, maar in het vervolg was er maar een ploeg die speelde, en dat waren wij", stak Habib al Mohsinawi van wal.

De schrik sloeg de trainer om het hart, want binnen een minuut stond de 1-0 al op het scorebord. ,,Een terugspeelbal waar onze doelman Adem Durmus verkeerd op anticipeerde. Daarna volgde een fase waarin OSC ook de 2-0 of 3-0 had kunnen maken", analyseerde Al Mohsinawi.

Gelijkmaker

Een prachtige individuele actie van Khalid Oulad Ahmed bracht FC Jeugd terug in de wedstrijd: 1-1. Dat bleek een bevrijding voor mijn ploeg. En na een half uur spelen zette Erdal Senyer, op aangaven van Salih Karacali ons op 1-2", vervolgde de trainer.

Een opstormende Unal Kuzur liet Erdal Senyer scoren:1-3. ,,Voor mij het mooiste doelpunt qua schoonheid van de dag", glunderde Habib al Mohsinawi.

Overklast

In de tweede helft kwam OSC er niet of nauwelijks meer aan te pas. ,,Als we alle kansen hadden benut was een monsterscore mogelijk geweest", vervolgde de trainer.

Eerst zag hij Yunus Öczan de 1-4 scoren. In de slotminuut kreeg doelman Adem Durmus de kans zijn fout bij het eerste doelpunt te herstellen.

,,De groep besloot dat hij de toegekende strafschop mocht nemen. Maar helaas pindakaas, die werd gestopt. Het was niet de middag van Adem. Maar het deed verder niets af van een verdiende zege", besloot Habib al Mohsinawi.

FC Jeugd bezet nu de derde plaats, achter koploper Eldenia en het op de tweede plaats staande Spero.

Bron: edestad.nl