Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 39

Zwarteweg 4
6923CK
GROESSEN
tel. 0316-523433

FC Jeugd leed bij vierdeklasser Groessen een 1-9 nederlaag. Daarmee is het bekeravontuur geëindigd. En kan het vizier op de competitiestart worden gericht.

,,Een wedstrijd die niet eindigde zoals ik had gehoopt. Bij rust was het al 4-0. Enige lichtpuntje was het doelpunt van Tollunay Durmus. Een prachtige lob vanaf eigen helft over de Groessen doelman heen”, stak FC Jeugd trainer Mustafa Öztürk van wal.

FC Jeugd werd omschreven als bepaald niet scherp. ,,De hitte was misschien een excuus maar daar heeft de tegenstander ook mee te maken. Hoewel we de tweede helft best wat van plan waren stond het na een uur spelen al 8-0. Vijf keer gewisseld, het maximale aantal, maar de 9-1 nederlaag is gewoon duidelijk”, besluit de FC Jeugdtrainer zijn terugblik.

Het sierde de trainer dat hij zich niet beriep op de afwezigheid van vaste doelman Özkan Yilmaz en zijn collega Gokhan Yilmaz. De laatste is vader geworden en dat is veel belangrijker dan een potje voetbal.