Scheidsrechter

Soetowidjojo, J.S.

Accommodatie

Onbekend

,,Een geweldige teamprestatie, de winst 1-2 winst bij Eldenia. Ik heb echt genoten van mijn ploeg. Zowel collectief als individueel. Ondanks dat we lang geen competitiewedstrijd hadden gespeeld, was FC Jeugd de betere ploeg", glimlachte trainer Habib al Mohsinawi tevreden.

De Edenaren domineerden grote delen van de wedstrijd het spel bij Eldenia. Maar wisten aanvankelijk het overwicht niet in doelpunten uit te drukken. Een domper was de 1-0 die Eldenia uit het niets scoorde. ,,Een dekkingsfout achter, waarbij de teruggekeerde doelman Kevin van der Mark kansloos was", had de trainer genoteerd. FC Jeugd liet zich daarna het kaas niet van het brood eten. En ging op jacht naar de gelijkmaker. ,,We hadden al wat vrije trappen en kansen gemist. In de 36e minuut zette Erdal Senyer zich achter de bal. Hij joeg de bal snoeihard en onhoudbaar voor de doelman in de kruising:1-1", vervolgde Al Mohsinawi.

In de tweede helft een fase waarin Eldenia optisch het betere van het spel had. ,,Maar zij creëerden weinig tot geen gevaar. Ik heb wat gewisseld, en de beloning bleef niet uit. Khalid Oulad Ahmed bediende Erdal Senyer die de winnende treffer binnenschoot:1-2", besloot Habib al Mohsinawi zijn terugblik. Bij FC Jeugd maakte na maanden van blessureleed in de tweede helft Mohamed Ben Ahmed zijn opwachting.

Bron: edestad.nl