22 september 2013 14:30

Scheidsrechter

Bloksma, P.J.

Onbekend

EDE – FC Jeugd heeft op eigen veld tegen SDOO een teleurstellende 0-2 nederlaag geleden.

,,Dat wij na drie wedstrijden slechts een punt zouden hebben had ik zeker niet verwacht”, opende assistent-trainer Melis Versteeg.

Hij nam de honneurs waar voor de teleurgestelde FC Jeugd trainer Habib al Mohsinawi.

,,Het zat er vandaag gewoon niet in. De beleving was er niet. En hoewel SDOO geen wonderploeg is heeft FC Jeugd weinig gecreëerd”, aldus Versteeg.

SDOO kwam voor een puntje en zakte ver in. ,,De ploeg koesterde de zege en dat is logisch. Na een minuut of twintig kwamen we wel wat beter in de wedstrijd maar het leverde weinig kansen op.”

In de 61e minuut strafte SDOO speler Rob Mertens een Edese fout genadeloos af: 0-1.

,,Daarna zijn we wel gaan stormen. Maar de echte wil ontbrak. In blessuretijd glipte SDOO langs onze verdediging. Jeroen den Hartogh maakte een overtreding die een terechte strafschop betekende. Peter van den Berg bepaalde de eindstand op 0-2. Wij staan nu op een plek (12) waar we voetballend misschien niet thuis horen.

Zondag wacht OVC’85, een ploeg die ook de mouwen opstroopt. Daar heeft FC Jeugd het lastig mee”, besloot Versteeg gelaten.

BRON: WWW.EDESTAD.NL