Scheidsrechter

Ihtiyar, O.

Onbekend

EDE – FC Jeugd heeft bij MASV een 2-3 zege uit het vuur gesleept.

,,De wedstrijd begon later. Rafael Selhorst, het overleden zoontje van de MASV trainer, werd herdacht. Dan is voetbal voor ons even onbelangrijk. Het greep ons emotioneel erg aan”, opende Habib al Mohsinawi.

Hij zag zijn ploeg de eerste helft een 2-0 achterstand oplopen. Latif el Haddad en Nicky Hofs scoorden. ,, Er werden teveel verkeerde keuzes gemaakt. Na rust ging het veel beter. Hofs en ook Jhon van Beukering werden goed in bedwang gehouden. Ook een niet gegeven strafschop bracht ons niet uit het evenwicht”, aldus de trainer.

Fouad El Morabet en Yunus Öczan scoorden uit de vele kansen: 2-2.

,,In het laatste kwartier speelde FC Jeugd heel goed. De beloning was de 2-3 door Fouad El Morabet. Een doelpunt uit een actie waarop veel is getraind.”

In blessuretijd leek het nog mis te gaan. ,,MASV kreeg een strafschop waarmee Jhon van Beukering zich belastte. Onze doelman Kevin van der Mark stopte de zeker niet slecht ingeschoten strafschop grandioos. De ontlading na het eindsignaal was geweldig. Je kon wel zien dat spelen op kunstgras ons goed ligt”, jubelde Al Mohsinawi.