27 oktober 2013 14:30

Scheidsrechter

Reijbroek, P.W.M.

Onbekend

EDE - ,,Sinds 23 september 2012 stond Murat Senyer na een zware kruisbandblessure niet meer in de basis. Hij bracht in de slotfase de eindstand tegen ESCA op 2-1. Een succes dat het team hem zo gunde”, jubelde Habib al Mohsinawi.

De trainer was positief over de tegenstander. ,,Een goed voetballende ploeg die mij aangenaam heeft verrast.”

FC Jeugd leek met een 1-0 voorsprong de rust te halen. ,,Farid Asaïdi werd in het strafschopgebied onderuit gehaald. De terecht toegekende strafschop was voor Adil El Bissis geen probleem:1-0. Maar op slag van rust wist ESCA via Emre Turak de gelijkmaker te scoren:1-1”, aldus de trainer.

In de rommelige tweede helft kreeg FC Jeugd wel kansen. Zo leek een prachtige combinatie tussen Kevin Fränkel en Sinan Kürkçü door laatstgenoemde te worden afgrond. ,,Hoe het kan weet niemand maar de bal wilde niet in het doel. In de voorlaatste minuut was het Murat die wel scoorde:2-1. Hij speelde voorheen bij ESCA en is daar topscorer aller tijden. Hij overtuigde mij hem niet te wisselen. Ik maak de winnende treffer voegde hij mij toe. En dat dan uitkomt is een feestje waard”, besloot Al Mohsinawi.