Scheidsrechter

Graaf, G. de

Accommodatie

Onbekend

EDE – FC Jeugd liet bij CHRC zien dat de ingezette stijgende lijn geen incident is. Met de 2-7 overwinning kregen de Edenaren loon naar hard werken.

,,Ik denk dat de dubbele cijfers haalbaar waren geweest. Mijn ploeg hoefde zeker niet voluit te gaan. De 1-0 (Willem Jans) was een tegenvaller. Maar daarna heerste er maar een ploeg en dat waren wij”, meende FC Jeugd trainer Habib al Mohsinawi.

Binnen twintig minuten boog FC jeugd door doelpunten van Murat Senyer (2x) en Fouad El Morabet de stand om in een 1-3 voorsprong.

,,In de tweede helft was het tijdelijk staken (onweer) een lastige hinderpaal. Jeroen den Hartog had na een assist van Erdal Topal de stand op 1-4 gebracht. Na de hervatting was CHRC wat beter bij de les. De 2-4 (Sander Waaijenberg) was genoeg ons weer terug in de wedstrijd te brengen.”

De Edese vierdeklasser zette aan en Farid Asaïdi en invaller Mustafa Tirgil (2x) zetten de eindstand op 2-7.

FC Jeugd deelt nu met GVA op acht verliespunten van koploper Spero de vierde plaats. Zondag komt GVA in Ede op bezoek. ,,Dan wordt het aanhaken of afhaken. Maar gezien onze vorm heb ik er wel vertrouwen in”, besloot de trainer.

BRON: WWW.EDESTAD.NL