1e Elftal: Wedstrijd FC Jeugd kent twee gezichten

13 april 2014 14:30

Scheidsrechter

Bloksma, P.J.

Onbekend

EDE - De wedstrijd tussen FC Jeugd en DVOL kende twee gezichten. ,,De eerste helft hadden wij niets te vertellen. Mochten blij zijn dat het maar 0-1 stond. Daarna was het net andersom. Ik denk dat de 1-1 dan ook terecht is'', concludeerde Habib al Mohsinawi.

De trainer moest enorm improviseren. ,,Ik denk dat we bij elkaar wel vijftien man misten. Mustafa Tirgil viel ook nog uit. Gelukkig bleek dat Jeroen den Hertog eerder was terug gekomen van een weekendje weg. Die kon de tweede helft nog mee doen. Dat scheelde enorm. Want de eerste helft hadden wij niets te vertellen. Het had ook zo maar 0-3 kunnen zijn.'' Nu bleef het bij een benutte strafschop van Paul van Orsouw.

,,In de rust heb ik het een en ander omgezet. Nu had DVOL niets meer te vertellen. We kregen kans op kans. Een goed kwartier voor tijd schoot Rafaël van Rijn de verdiende 1-1 binnen.''

,,We hadden nog tijd genoeg door te drukken. Aan de andere kant waren er ook een paar gevaarlijke uitvallen. Daar hield Kevin van der Mark ons in de race. Bij een vrije trap schoot Murat Senyer tegen onderkant van de lat. Daarna mikte Rafaël van Rijn ook tegen de lat. Dat was pech.''

Samen met hetzelfde DVOL en GVA staat FC Jeugd op de derde plaats met 40 punten. DVOL heeft nog een wedstrijd tegoed. De kans is groot dat slechts een van de drie teams nacompetitie mag gaan spelen. FC Jeugd ontmoet nog HAVO, Fortissimo en Spero. ,,Het wordt nog lastig. Maar als we het spel van de tweede helft weer oppakken, hebben we zeker kans'', kijkt Mohsinawi alvast voor uit.