Scheidsrechter

Schipperheijn, F.Th.G.

Accommodatie

Onbekend

EDERVEEN - In de voetbalkrant, die volgende week uitkomt, liet David Wagensveld weten dat het zijn eerste doelstelling is de wisselvalligheid bij Advendo er uit te halen. Tegen FC Jeugd bleek dat er nog werk aan de winkel is voor de nieuwe trainer.,,We begonnen slordig'', oordeelde Wagensveld. ,,Het tweede gedeelte van de eerste helft was best goed. Via Jaap van Doorn kwamen we op 0-1. We verzuimden voor de rust de 0-2 en 0-3 te maken.

,,Over de tweede drie kwartier kan ik kort zijn: die was slecht. Hoewel we zeker nog een handvol kansen hebben gekregen, verlies je terecht omdat zij er drie maakten.''

FC Jeugd, wat lang nog niet compleet was, toonde zich de betere in de tweede helft. Ismael Zerkani maakte van zeker veertig meter de 1-1. Kevin Frankel scoorde de 2-1 uit een mooi lopende aanval. Zakaria Lahnine bepaalde uit een corner de eindstand op 3-1.

FC Jeugd assistent-trainer Melis Versteeg, die de afwezige FC Jeugd trainer Ahmet Kiliç (verplichtingen bij hoofdklasser Bennekom,. red) keek tevreden terug.

,,Zoals mijn Advendo collega al opmerkte een terechte zege voor FC Jeugd. Zeker in de tweede helft is er goed gevoetbald. De gelijkmaker van Zerkani was een 'werelddoelpunt'. Het elftal ging geloven in een goed resultaat. Net als tegen Blauw Geel '55 was de tweede helft uitstekend. De conditionele arbeid levert steeds meer resultaat op. Een mooie opsteker richting competitie, want dat blijft toch ons hoofddoel."