FC Jeugd speelt laatste bekerwedstrijd gelijk

29 augustus 2014 19:30

Scheidsrechter

Beek, A.R. van der

Onbekend

EDE - FC Jeugd heeft op bezoek bij zaterdagderdeklasser Stroe een verdienstelijk 1-1 gelijkspel binnen gesleept.

De thuisclub nam al snel een 1-0 voorsprong. Doelpuntenmaker Tim van Essen kreeg daarbij wat hulp van FC Jeugd doelman Jacko Hardeman.

,,Daar waar mogelijk speelden beide ploegen op de aanval. Bij ons maakten Hassan Hammouchie en Myron de Bruijne hun debuut. Zij lieten een behoorlijk goede indruk achter", gaf assistent-trainer Melis Versteeg aan.

Hij zag pal voor rust Duits de kans op de 2-0 missen. In een 1 op 1 situatie bleef Hardeman heer en meester.In het tweede bedrijf sloeg FC Jeugd snel toen.

,,Binnen vijf minuten lag de 1-1 in het net. Een hele mooie aanval opgezet via Hicham Largo, die een steekpass gaf op Myron de Bruijne. Die gaf een schitterende assist achter zijn standbeen welke werd benut door Mohamed Ben Ahmed", had Versteeg verder genoteerd.

In de slotfase leek FC jeugd op weg naar de tweede winst in deze bekerpoule. ,,Maar Mohamed Ben Ahmed en Myron de Bruijne hadden het vizier niet op scherp staan", besloot de assistent.