7 september 2014 14:00

Scheidsrechter

Modderkolk, W.M.

Onbekend

EDE - Ahmet Kilic heeft zijn trainersdebuut bij FC Jeugd niet met een zege glans kunnen geven. De Edenaren leden bij het Vaassense KCVO een 3-1 nederlaag.

,,Toch ben ik over bepaalde fasen in de wedstrijd zeker niet ontevreden. Vooral in de eerste helft werd er goed en compact gespeeld. In het tweede bedrijf gingen we teveel mee in het fysieke spel van KCVO. Zelf vergaten we te voetballen en de voorsprong uit te breiden.

In de eerste helft verzuimde FC Jeugd zeker drie honderd procent kansen te benutten. ,,Na ruim een half uur spelen kwamen we op voorsprong. Hicham Largo scoorde met een schot van zeker 25 meter na een afgeslagen corner de niet onverdiende 0-1", had Kiliç genoteerd.

In het tweede bedrijf gooide de thuisclub alles op de aanval. ,,Cruciaal was de 65e minuut. Sabri Yöney leek de 0-2 te scoren.

Maar het was ‘net niet' en uit de counter werd een strafschop veroorzaakt. Die was in mijn ogen terecht:1-1", was de FC Jeugd trainer Kiliç eerlijk.

KCVO drukte door en kwam op 3-1. ,,De 2-1 viel uit een klutsbal. De 3-1 in blessuretijd. Het laatste kwartier hebben 1 op 1 gespeeld. Maar het lukte niet de gelijkmaker in het net te leggen", besloot Ahmet Kiliç.