8 februari 2015 14:00

Scheidsrechter

Hoften, A.G. van

Onbekend

EDE  - ,,FC Jeugd is prima uit de winterstop gekomen. Het was een lastige wedstrijd bij Apeldoornse Boys. Maar de 3-4 zege geeft vertrouwen voor de toekomst. Zowel op de normale ranglijst als voor de tweede periode titel waarin we koploper zijn", liet een tevreden Ahmet Kiliç na afloop weten.

Het lid van de technische staf was ontevreden over de start van zijn elftal. ,,Het was een knotsgekke wedstrijd tegen een goede tegenstander. Wij begonnen te slap en ongeconcentreerd.. Dat heb ik ze in de rust wel duidelijk gemaakt. Op basis van de tweede helft was de zege verdiend."

KARAKTER De thuisclub nam al na acht minuten een 1-0 voorsprong. ,,Apeldoornse Boys kreeg een strafschop omdat er hands zou zijn gemaakt", had Kiliç gehoord.

Na bijna vijfentwintig minuten kreeg FC Jeugd meer grip op de wedstrijd. Het was Erdal Topal die de partijen op gelijke hoogte bracht: 1-1.

,,FC Jeugd bleef beter maar een communicatie fout achterin betekende de 2-1. Het was Kamal Hamdaoui, de absolute uitblinker die de ruststand op 2-2 bepaalde."

SIMPEL ,,De opdracht geconcentreerder en simpeler te speler werd goed opgepakt. Het was weer Kamal Hamdaoui die scoorde: 2-3. De gelijkmaker was curieus. Een ingooi bij de cornervlag op de helft van Apeldoornse Boys pakte verkeerd uit. Wij werden in de omschakeling volledig verrast. De 3-3 kwam even hard aan", ging Ahmet Kiliç verder.

Sabri Yöney en Hicham Largo werden ingebracht. ,,Achteraf cruciale wissels. Zij werden gelijk bepalend in het team. De 3-4 na een hele mooie aanval over vele schijven kwam op naam van Mustafa Tirgil", besloot Kiliç.

FC Jeugd, neemt in de vierde klasse de vierde plaats in. Maar gaat in de tweede periode aan de leiding. De voorsprong op buurman Fortissimo is een punt.

BRON: WWW.EDESTAD.NL