Scheidsrechter

Velic, Z.

Accommodatie

Onbekend

EDE ,,Onder slechte weersomstandigheden heeft FC Jeugd in blessuretijd een 1-0 zege uit het vuur gesleept. Victoria Boys stond na 94 minuten met lege handen. Het was voorstopper Hassan Hammouchi die scoorde", blikt Ahmet Kiliç terug.

FC Jeugd, dat zonder Erdal Topal, Youness Lahnine en Hakan Yilmaz (allen geschorst) aantrad liet zien als team dit seizoen te zijn verbeterd. ,,Ook waren er wat spelers niet fit, dus improviseren. Maar het team wat er stond heeft er tot de laatste seconde in geloofd. Er waren zeker mogelijkheden om de score te openen. Maar allemaal 'net niet'. Natuurlijk ben ik misschien niet objectief. Maar alles bij elkaar zal niemand ons de driepunten misgunnen", ging de trainer verder.

BLESSURETIJD Vier minuten in blessuretijd werd de strijd tegen Victoria Boys beslist. Net als een week eerder tegen Fortissimo, sloop voorstopper Hammouchi mee. Hij reageerde het snelst: 1-0. ,,Vrijwel meteen na de aftrap eindigde de scheidsrechter de wedstrijd. Victoria Boys heeft nadat wij de laatste twintig minuten va-banque gingen spelen twee goede kansen gehad. Maar gelukkig voor ons werden die niet goed uitgespeeld", besloot Kiliç.

FC Jeugd bezet in de vierde klasse de gedeelde derde plaats. De achterstand op koploper Brummen is vier punten. Komende maandag (tweede paasdag) kan FC Jeugd de tweede periode binnen halen. Tegenstander is het in de derde periode eveneens nog zonder puntverlies zijnde Loenermark. een wedstrijd dus met een pikant randje. Bij winst FC Jeugd is Loenermark een geduchte concurrent kwijt. Maar verwacht mag worden dat de gasten hun goede vorm willen etaleren.