Scheidsrechter

Schenk, T.F.

Accommodatie

Onbekend

EDE Zondagvierdeklasser FC Jeugd ging op bezoek bij het op eigen veld sterke Eerbeekse Boys. De Edenaren keerden terug met een 2-2 gelijkspel.

,,Ik beschouw dit als puntenverlies. Het grootste deel van de wedstrijd heeft FC Jeugd heel goed gespeeld. De 0-1 en 1-2 waren zeker verdiend. De 2-2 viel uit een wanhoopsschot, waarbij onze verdediging mistastte", opende Ahmet Kiliç.

Hij zag zijn ploeg een 0-1 voorsprong nemen. Het was Kamal Hamdaoui die op tijd Sabri Yöni bediende. De technisch vaardige speler nam de bal in een keer op de slof en liet de doelman volstrekt kansloos.

,,Na die fase kregen we genoeg kansen de score te verhogen. Maar het was 'net niet' of de keeper zat er bij. Balverlies verlies op het middenveld gaf Eerbeekse Boys gelegenheid een voorzet te geven. Centraal kwam tegen een meerderheid te staan, en Jeroen Bosch profiteerde:1-1."

In de tweede helft, waarin FC Jeugd lang domineerde zorgde Mustafa Tirgil met een mooi doelpunt voor de 1-2. Maar Eerbeekse Boys sleepte, zoals eerder beschreven een puntje uit het vuur.
ZICHT ,,Door de andere uitslagen raakt de eerste plaats wat uit het zicht. FC Jeugd gaat zich richten op de nacompetitie. De ploeg moet daarin, ongeacht de tegenstander, pieken. Als we fit zijn, en alle spelers zijn aanboord, hebben we daarvoor een sterk team. Maar we zijn ook geen 'sinterklaas'. In de resterende wedstrijden zullen we onze huid zo duur mogelijk verkopen", besluit Kiliç.

Dat zal al donderdagavond zijn als FC Jeugd bij Fortissimo een 1-3 voorsprong verdedigd. Het restant van deze wedstrijd (30 minuten) begint om 20.30 uur.