19 april 2015 14:00

Scheidsrechter

Heggeler, M. ten

Onbekend

EDE ,,FC Jeugd leed bij SC Klarenbeek een verdiende 2-1 nederlaag. Na het behalen van de tweede periode titel zijn we terug gevallen. Het kampioenschap moeten we afschrijven. Ons opmaken voor de P/D wedstrijden", meende FC Jeugd trainer Ahmet Kiliç

FC Jeugd nam na ruim een half uur spelen een 0-1 voorsprong. ,,Jamal Hamdaoui scoorde na een vrije trap. Domper was dat niet veel later Kamal Hamdaoui werd weggestuurd. Hij werd geprovoceerd en reageerde met een trappende beweging. De veldverwijzing was terecht. Ik hoop dat hij (Hamdaoui, red.) dit leer moment mee neemt."

FC Jeugd, matig spelend, had het lastig tegen het fysiek sterke SC Klarenbeek. In de tweede helft kwam de thuisclub op een 1-1 gelijk stand. ,,Een dekkingsfout achterin werd afgestraft. Omdat wij aan een gelijkspel niets hadden heb ik opdracht gegeven achterin i op 1 te gaan spelen. Dat neem je risico's maar je moet wat. In blessuretijd profiteerde Klarenbeek daarvan: 2-1."

FC Jeugd is door deze nederlaag uitgeschakeld in de titelrace. ,,Dat klopt. FC Jeugd staat vierde op vijf punten van koploper Fortissimo.  Het vizier gaat op de P/D nacompetitie. Je moet daarin reëel zijn", besloot de trainer.

BRON: WWW.EDESTAD.NL