26 april 2015 14:30

Scheidsrechter

Yilanci, F.

Onbekend

DE En weer kon FC Jeugd het Vaassense KCVO niet verslaan. Op eigen veld werd een 3-4 nederlaag geleden. Liefst vier strafschoppen werden door de scheidsrechter verdeeld.

,,En op geen enkele strafschop viel iets aan te merken. De nederlaag was verdiend. FC Jeugd richt al enige tijd het vizier op de nacompetitie. Ik stel alleen maar honderd procent fitte  spelers op. Er is echt wel geprobeerd minimaal een gelijkspel uit het vuur te slepen. Maar te vaak was het 'net niet', meende FC Jeugd trainer Ahmet Kiliç.

GOEDE START De start was nog wel geruststellend. Unal Kandimir bezorgde FC Jeugd al binnen het kwartier een 1-0 voorsprong. ,,KCVO kreeg al snel een strafschop wegens een duwfout. Er werd bij ons slecht verdedigd:1-1."

FC Jeugd kwam op 2-1, nadat Mustafa Tirgil een strafschop benutte. De 2-2 van KCVO was ook een strafschop.

,, In de tweede helft deed KCVO het goed. Het liet ons komen, en counterde snel. Binnen vijf minuten stond de 2-3 al op het scoreformulier", aldus Kiliç.

MISSER Nadat KCVO op 2-4 kwam liet Mustafa Tirgil een strafschop onbenut. ,,Misschien moeten we hem maar geen twee strafschoppen in een wedstrijd laten nemen", glimlachte de trainer. Hij zag nog wel dat Hassan Hammouchi de 3-4 scoorde.

,,In het laatste kwartier kregen we een aantal kansen op de gelijkmaker. Maar het was zoals gezegd 'net niet'. Nog twee wedstrijden, en dan wacht de nacompetitie. Dan moet mijn ploeg er staan", besluit Ahmet Kiliç.

BRON: WWW.EDESTAD.NL