FC Jeugd lijdt nederlaag bij koploper Brummen

3 mei 2015 14:00

Scheidsrechter

Molenveld, R.

Onbekend

FC Jeugd heeft bij Brummen een 3-0 nederlaag geleden. Met dit resultaat kon het geen dienst bewijzen aan 'buurman' Fortissimo.

,,In de eerste helft werd uitstekend gespeeld. Ook de mensen van de thuisclub (Brummen) zagen dat FC Jeugd het spel dicteerde. Alleen resulteerde het niet in veel doelrijpe kansen", meende FC Jeugd trainer Ahmet Kiliç.

Met bij zeventig procent balbezit werd Brummen wel onder druk gezet. ,,Er werden wel wat mogelijkheden gecreëerd. Maar het was allemaal 'net niet'. Dan weet je, omdat Brummen moest winnen, om in het spoor van Fortissimo te blijven, dat zij in de tweede helft gaan stormen."

Dat opportunistische spel had binnen vijf minuten succes. Het was Tim te Velthuis die de score opende:1-0.

,,Binnen vier minuten viel de 2-0 uit een counter ( Aiko Hooyman). De wedstrijd was gelopen. Tegenvaller was het uitvallen van Mustafa Tirgil. Gevreesd wordt voor een zware schouderblessure.

,,Ik hoop dat, na ziekenhuisonderzoek, het meevalt. Het zou sneu voor hem en de club zijn, als hij in de nacompetitie strijd niet beschikbaar is", besloot Ahmet Kiliç.

In de slotfase zette weer Hooyman de eindstand 3-0 op het scorebord.