Scheidsrechter

Westenberg, R.

Onbekend

Hoewel de Edese vierdeklasser zondag, in de return nog wel wat goed te maken heeft, ziet Kiliç zeker perspectieven.

De Edenaren begonnen goed, en domineerden in de eerste fase het spel. Ook was de ploeg aanzienlijk feller dan de thuisclub. ,,Kamal Hamdaoui raakte de paal. Bij een paar andere kansen was het 'net niet'. Bij een uitval, waarbij wij misschien niet goed verdedigden viel de 1-0. Een mislukt schot passeerde onze keeper:1-0 door Arnon Zwijnenberg."

Daarna volgde een kleine periode waarin FC Jeugd even terug moest. In de tweede helft ging de strijd lang gelijk op. Maar weer scoorde ArnonZwijnenberg, een plaaggeest voor de Edese achterhoede, 2-0.

,,Daarna was er maar een ploeg die voetbalde. De thuisclub hield 7/8 man achter, en kwam er niet meer uit. In de slotfase een fantastische aanval. Myron de Bruijne, Kamal Hamdaoui en Sabri Yöney stonden aan de basis. De laatste, scoorde uit een moeilijke hoek de belangrijke 2-1 te verkleinen.  In de resterende vier minuten zag FC Jeugd geen kans de gelijkmaker te produceren", besloot Kiliç.

Daarmee behoudt FC Jeugd de kans de volgende ronde in de nacompetitie te bereiken. Dat moet zondag op de Hoekulumse Eng gebeuren. Om 14.30 uur is de aftrap.

BRON: WWW.EDESTAD.NL