Datum

23 oktober 2011 14:00

Accommodatie

Onbekend

FC Jeugd heeft de uitwedstrijd tegen het Winssense Roda'28 niet kunnen voltooien. In de rust bij een 1-4 voorsprong voor FC Jeugd werd de wedstrijd gestaakt. ,,De scheidsrechter voelde zich niet lekker. En durfde niet door te gaan. De thuisclub had wel een clubscheidsrechter achter de hand. En wij de assistent-trainer en zaterdagscheidsrechter Melis Versteeg. Maar uiteindelijk waren beide opties onbespreekbaar. En moeten we nog een keer naar Winssen", aldus trainer Habib al Mohsinawi.

FC Jeugd, dat Zakarine Lahnine en Ergin Sariusta na de aanslagen van vorige week miste, kon wel weer beschikken over Youness Lahnine. ,,Hij maakte zijn debuut met twee doelpunten. Maar daarnaast brengt hij de noodzakelijke routine", vervolgde de trainer.

Roda dat niet wilde voetballen hanteerde de lange bal. Dat maakte het er voor het inzakkende FC Jeugd niet gemakkelijker op. ,,Maar een vrije trap van zeker dertig meter werd door Youness Lahnine goed afgerond. En als een doelpunt van Hicham Largo niet ten onrechte was afgekeurd hadden we binnen het kwartier op rozen gezeten", meende Al Mohsinawi.

Door een foutje achterin kwam de thuisclub op gelijke hoogte: 1-1. Maar nadat Ilkan Tomruk zijn ploeg weer op een 1-2 voorsprong had gezet het mooiste doelpunt van deze korte wedstrijd. ,,Doelman Medin Alagic onderschepte een corner. Drie spelers liepen weg en via onder meer Erdi Demikol kwam de bal bij Sinan Kürkcü. Hij scoorde : 1-3. Pal voor rust bediende Recep Okumus weer Lahnine. En die scoorde de rust- en voorlopige 1-4 eindstand. Vermoedelijk wordt de wedstrijd zondag 23 oktober uitgespeeld.