11 september 2016 14:30

Scheidsrechter

Ouendag, M.

Onbekend

EDE ,,Dit leek weer op het FC Jeugd van vorig seizoen. De balpassing, de combinaties waren een lust voor het oog. De 5-0 zege bij SCR (Rijswijk) was dan ook een welkome opsteker", opende technisch manager Melis Versteeg.

In de tweede helft was het snel gedaan met de wedstrijd. ,,SCR kreeg een rode kaart. Een speler maakte een forse overtreding. De scheidsrechter kon niet anders dan rood geven. Enkele minuten later was de ban gebroken, een afstandsschot (Sergen Tomruk) betekende de 0-1.

Zonder dat FC Jeugd echt in de problemen tilden Zoubeir Hadi, Achraf Benachmed en ?zkan Yilmaz de score naar 0-4. De laatste benutte een strafschop omdat Kemal Kandimir werd gevloerd", had Versteeg genoteerd.

Het misschien wel mooiste doelpunt was de 0-5. ,,Een mooi uitgespeelde aanval over meerdere schijven. Adham Kabet en Kemal Kandimir soleerden er lustig op los. Imadaddin Benachmed mocht scoren", glunderde Versteeg tot slot.