Scheidsrechter

Gom, R.C. van

Accommodatie

Onbekend

,FC Jeugd zit op dit moment in een fase die niet goed is. De 1-2 nederlaag tegen Saestum hoort kennelijk bij het proces", opende FC Jeugd trainer Ahmet Kiliç.

,,Ik vond dat er maar een ploeg was die echt wilde voetballen en dat was FC Jeugd. Maar ik besef ook dat Saestum de drie punten koestert. Toch prevaleert bij mij het voetbal."

Het was Glenn van Greuningen die bij de eerste de beste aanval op het Edese doel scoorde: 0-1.

,,Bij ons lukt op dit moment het scoren niet maar ook verdedigend wordt elk foutje onmiddellijk afgestraft. Shently Lovert bracht ons een minuut of tien na rust op 1-1. Ilkan Tomruk speelde hem aan en en hij schudde wat tegenstanders van zich af", had de trainer gezien.

Daarna kreeg FC Jeugd een aantal kansen waar de 2-1 uit had kunnen en moeten vallen. Maar het was Saestum dat via Yoeri Pot de 1-2 scoorde.

,,In de laatste twintig minuten heeft de ploeg alles geprobeerd tenminste een gelijkspel uit het vuur te slepen. Toch ben ik ervan overtuigd dat wij mee gaan doen. Ik zet een mogelijke periodetitel zeker nog niet uit het hoofd", besloot Kiliç.