19 februari 2017 14:00

Scheidsrechter

Velthuysen, R.J. van

Onbekend

FC Jeugd is er niet in geslaagd aansluiting met de kopgroep te houden. In Hilversum werd bij middenmoter Wasmeer een 2-1 nederlaag geleden.

Hoewel de thuisclub ook niet groots speelde werd wel gescoord. Jordi van Dalen bracht Wasmeer op een 1-0 voorsprong.

,,Dat deed hij na rust nog een keer: 2-0. De laatste twintig minuten heeft FC Jeugd het wel geprobeerd. Eerst scoorde Shently Lovert de aansluitingstreffer. Een mooie vrije bal van Zoubeir Hadi eindigde op de paal. In zo'n fase heb je ook wat geluk nodig."

Wat FC Jeugd ook probeerde, het lukte niet alsnog een punt te verzilveren.

,,FC Jeugd had goede zaken op de ranglijst kunnen doen. Nu dreigen we naar de grauwe middenmoot af te dalen. Verlies je over veertien dagen tegen Houten wordt het kleurloos. Dat wil ik voorkomen", eindigde de trainer gedecideerd.

FC Jeugd neemt in de derde klasse de zevende plaats in.