Assist: Hicham Largo

Mannen Zondag standaard, 1, 5e klasse F

13 november 2011 14:00

Onbekend

,,Gemakkelijk ging het zeker niet. Vooral niet in de beginfase. Maar na een cruciaal moment in de tweede helft ging FC Jeugd steeds beter spelen. En maakten wij het verschil", oordeelde Habib al Mohsinawi. Hij doelde op de 53e minuut toen Mohamed Ben Ahmed de 1-2 leek te scoren. Na lang beraad besloot de verder prima leidende scheidsrechter op gezag van zijn assistent het doelpunt te annuleren.

Na wat aftasten over en weer nam FC Jeugd de leiding. Het was Mohammed Ben Ahmed die een voorzet op waarde wist te schatten: 0-1. Zes minuten later was het gelijk. En die treffer was curieus. ,,De bal werd met een sliding geblokt. Adem Durmus (doelman, red.) pakte de bal op. Na even nadenken werd het als een terugspeelbal beoordeeld. Vanaf acht meter wist de thuisclub te scoren:1-1", had Al Mohsinawi gezien.

Die in de rust orde op zaken stelde. FC Jeugd domineerde. Binnen het uur zette Hicham Largo de Edenaren op een 1-2 voorsprong. Dit uit een corner van Recep Okumus. FC Jeugd bleef heer en meester. En een mooie combinatie tussen Erdi Demirkol en Sinan Kürkcü betekende dat de laatste de 1-3 kon aanteken.

Hicham Largo en Demirkol zelf zorgden voor een niet eens geflatteerde 1-5 overwinning. FC Jeugd vind zichzelf terug op een met Ewijk gedeelde eerste plaats.