Zwier, P.K.

Onbekend

Geschreven door: Taner Cakmaklioglu

Vanmiddag stond de Turkse kraker op het programma Fc Jeugd uit Ede en ESCA uit Arnhem.

Voor het Begin van de wedstrijd vroeg iedereen zich af of deze wedstrijd wel door kon gaan, want het was erg mistig maar de spelers bleken er geen last van te hebben.

In de begin fase van de wedstrijd ging het er soms hard aan toe en werden zo nu en dan ook kansen voor beiden ploegen maar geen van beide clubs kon de scorebord op 1-0 zetten want het bleef heel lang 0-0 wat ook de ruststand was.

De tweede helft begon wat rommelig aan beide kanten maar toch konden de supporters van Jeugd juichen want Mohmmed Ben Ahmed tikte 61e minuut de 1-0 binnen. Fc jeugd zocht naar de 2-0 maar die bleef uit, want Esca kwam terug in de 85e minuut dus was het weer heel spannend, want wie kon zijn zenuwen in bedwang houden om de drie punten binnen te slepen.

In minuut 87 kreeg ESCA een penalty. Het was langs de lijn niet goed te zien maar de penalty was goed genomen en dus werd het 1-2 voor ESCA uit Arnhem. Maar de wedstrijd is pas beslist na het laaste fluitsignaal waar sommige van ESCA dachten dit kan niet meer weggegeven worden, maar helaas voor hen, werd het wel weggegeven door een goal van Youness Lahnine in de 88e minuut. Eindstand werd dus 2-2.