Scheidsrechter

Rootseler, R. van

Onbekend

Door: Taner Cakmaklioglu

Vandaag stond er weer een wedstrijd gepland. Fc Jeugd moest afreizen naar Heelsum om daar tegen CHRC te spelen.

In de begin fase van de wedstrijd ging het regelmatig gelijk op, maar naarmate de wedstrijd vorderde, nam FC Jeugd volledig de hele eerste helft over. Ze kregen kansen om al vroeg in de wedstrijd te scoren, maar er werd weer niet gescoord. Daar in tegen was CHRC achterin helemaal machteloos. Ze werden zoek gespeeld door het snel combinerend spel van Jeugd.

Het heeft bijna een half uur moeten duren voordat de score van Jeugd met een prachtig zondag schot in de 26e minuut door Baris Bekar de bal keihard in de netten van CHRC heeft moeten treffen. Paar minuten later was er weer een doelpunt van Jeugd. Dit keer was het Ilkan Tomruk die gedacht zou hebben ik haal ook maar is meteen uit en inderdaad, hij zette de scorebord op 2-0.

in de 38e minuut heeft Jeugd weer gescoord. Door een prachtige voorzet van Youness Lahnine, kon de hard werkende Ismael Zerkani zijn eerste treffer van het seizoen maken. Dit was tevens ook de tussenstand.

In de 2e helft speelde Jeugd een te laag tempo en kwam CHRC soms gevaarlijk uit de aanval. Maar een goed oplettend Adem Durmus hield zijn doel schoon. Hij blesseerde zich wel even en lag op de grond, maar dat viel mee en hij kon weer verder.

In de 67 minuut was er ook nog Mohamed Ben Ahmed die de stand op  4-0 bracht. Maar Mohamed Ben Ahmed vond de score niet hoog genoeg voor zijn supporters die er toch wel waren ondanks de kou, bracht hij de stand in de 75e minuut op 5-0. Uiteindelijk scoorde hij de laatste treffer met een penalty. Hiermee heeft hij een zuiver hattrick beleefd. Ben Ahmed kon zijn geluk niet op en liep richting technische staf en spelers om zijn hattrick te vieren.