Scheidsrechter

Eenink, G.

Onbekend

Door: Taner Cakmaklioglu

Vandaag stond FC Jeugd tegen Barneveld op het programma. Voordat Jeugd van hun winterstop konden genieten, heeft de fanatieke aanhang, dat achter het technische duo stond, het 1e elftal opgewarmd voor de wedstrijd. Met applauzen en Kirmizi Beyaz (rood wit), de club kleuren van Jeugd. Dit heeft de spelers goed gedaan waardoor, Sinan Kurkcu de goal maakt in de 31. minuut. Niet veel later in de 37 minuut, zette Ertugrul Dursun de score op 2-0, wat tevens ook de ruststand was.

De 2e helft kwam wat traag op gang maar net als vorige week speelde Mohamed Ben Achmed een belangrijke rol. Hij scoorde vorige week weliswaar een zuivere hattrick, maar heeft dit met 4 doelpunten in deze wedstrijd

overtroffen. Hij volbracht dit in de 53, 54, 71 en de 83e minuut. Met dit stand kan de ploeg van Habib Al Moshinawi met opgegeven hoofd de winterstop in.