40'

Groep 3 28

9 september 2018 14:30

Onbekend

Het bekeravontuur voor FC Jeugd (archieffoto) eindigt dit seizoen al in de poulefase.

,,Er werd na een aarzelend begin een goede eerste helft afgewerkt. Probleem is dat wij veel te veel kansen lieten liggen. Ik denk dat zeker vijf of zes kansen gewoon een doelpunt hadden moeten opleveren", keek assistent-trainer Mustafa Öztürk terug. Hij verving de deze wedstrijd afwezige hoofdtrainer André Hagen.

FC Jeugd kwam door een goed uitgespeelde aanval al snel met 0-1 achter. ,,Daarna hebben w het initiatief genomen. De 1-1 was een goede actie van Sergen Tomruk die Atakan Keskin liet scoren. De 2-1 werd voorbereid door Kemal Kandemir en gescoord door Ilker Öztürk.

In de tweede helft speelde FC Jeugd te aanvallend. RVW strafte verdedigingsfouten resoluut af. De 2-3 nederlaag en uitschakeling in de bekerstrijd was een feit.

,,Ik denk dat deze groep op ongeveer 70 procent van haar kunnen zit. De voorbereiding wordt intensiever en ik denk dat wij er in de eerste competitiewedstrijd zeker staan. Zondag moet de laatste bekerwedstrijd tegen het ook puntloze DVSG een zege opleveren. Anders ga je met een slecht gevoel de volgende wedstrijd in", besloot de FC Jeugd vertegenwoordiger.