Ilkan Tomruk (afstandschot)

3e klasse D

30 september 2018 14:00

Onbekend

FC Jeugd moest bij Wasmeer (Hilversum) een 3-1 nederlaag incasseren. Een stand die al bij rust was bereikt.

In de tweede helft probeerde FC Jeugd de bakens te verzetten.

,,Er waren wel kansen maar het was te vaak 'net niet'. Dan gaat de tijd zijn werk doen en verdwijnt de zuiverheid."

In de zeventigste minuut werd de wedstrijd voor een minuut of tien door de scheidsrechter stilgelegd. ,,Een aantal supporters, maar zo mag je eigenlijk niet nomen van Wasmeer meenden beledigende teksten naar onze spelers te moeten uiten. Zowel de Wasmeer spelers, staf als bestuur schaamden zich en boden excuses aan. Er was werkelijk geen enkele aanleiding voor. Achttien wedstrijden in competitieverband niet verloren. Een mooie reeks eindigt", besloot Hagen teleurgesteld.