Scheidsrechter

Gerritsen, J.R.

Onbekend

Geschreven door: Mustafa Ozturk

Fc jeugd 2 zit er heel dichtbij, maar dan moest er wel gewonnen worden van Apeldoornse boys. Op papier een lastige tegenstander en dat bleek ook na 90 minuten. Jeugd begon sterk aan de wedstrijd met goed positiespel en combinatie voetbal. Aanvoerder en regisseur op het middenveld Mustafa Ozturk was samen met de ervaren Salim Tirgil een goede duo. Apeldoornse boys liet zich niet gek maken en voetbalde goed mee. Dat zorgde voor veel vermaak en voetbalplezier voor de toeschouwers. In de eerste helft ontbrak het bij Jeugd vooral aan een goede finale pass en bij de boys aan stootkracht. Niettemin was het Fatih Tosun die zijn goede vorm van de afgelopen weken bekroonde met een doelpunt 1-0 22min.
Tweede helft was het Jeugd die het spel en tempo van de eerste helft goed doorpakte. Vooral de vleugels werden veelvuldig gebruikt en de voorzetten zorgden daarmee ook voor enorm veel dreiging. Met name Feridun Bekar aan de rechterkant was onvermoeibaar en bleef continu opkomen. Apeldoornse boys daartegen zorgde vooral voor gevaar door snelle uitbraken. De verdediging van Jeugd had daar zijn handen vol aan.
Uiteindelijk scoorde Omer Tirgil na goed voorbereidend werk van Hicham Largo in de 61' min de 2-0 en daarmee leek de wedstrijd gespeeld. Een kleine schoonheidsfoutje achterin bracht nog onnodig spanning in de wedstrijd 75' 2-1. Met een paar billenknijpende momenten speelde Jeugd de wedstrijd 2-1 goed uit.